PVDA geeft Capelse Roos aan Wijkpunt - Kennismakelaars

Zoek op de site
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Teksten en info
PVDA geeft Capelse Roos

Zondag 24 November 2013

Tot onze grote verassing kwam zondagmiddag een delegatie van de PVDA naar het Wijkpunt om Jolanda en Hans te verrassen met een Capelse Roos. Deze Roos is inmiddel voor de 7e keer uitgereikt aan mensen die goede dingen doen voor hun buurt en medemens. Natuurlijk kan dit alleen met een groep zeer enthousiaste vrijwilligers die op allerlei activiteiten de handen uit de mouwen steken om de ouderen en kinderen in de buurt een leuke middag of avond te geven. We hopen dat meer rozen worden uitgedeeld aan capelse bewoners die zich inzetten voor hun buurt of medemens.

Persbericht PVDA :

De Capelse Roos is een initiatief van de Capelse PvdA om personen die extra bijdragen aan de samenleving en de sociale cohesie te huldigen. Zij wil hiermee haar waardering en steun uitspreken voor de energie en tijd die mensen, vaak belangeloos, investeren in het welzijn van de medemens.

De trekkers van het Wijkpunt de Torenhof (Jolanda & Hans) krijgen de Capelse Roos voor hun werk en inzet als oprichters en drijvende krachten van het Wijkpunt. Hun gezamenlijke buitengewone vindingrijkheid om gemeenschapsbijeenkomsten te organiseren, met als doel de sociale cohesie in het bijna vergeten Torenhof buurtje (maar ook ver buiten dit gebied) zo goed mogelijk te bevorderen is in geheel Capelle een feit. De aanpak van Jolanda en Hans heeft velen geïnspireerd hetzelfde te doen.

We vinden dit initiatief een prachtig voorbeeld van sociale betrokkenheid en maatschappelijke verantwoording en zijn Jolanda & Hans daar zeer dankbaar voor.

Namens de PvdA heeft raadslid Hasan Saritas tijdens het burencafé op zondag 24 november 2013 hen de Capelse Roos toegekend.

persbericht nr 131119-17, 19 nov 2013

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu