5 jaar Wijkpunt Torenhof - Kennismakelaars

Zoek op de site
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Teksten en info

VIJF Jaar Wijkpunt Torenhof!

Vrijdag 26 augustus a.s. viert  Wijkpunt Torenhof haar 5 jarig bestaan.

De Torenhof is eigendom van Woonzorg Nederland, Na sluiting van de ouderensoos door het Meldpunt zag stichting Kennismakelaars kansen in deze locatie. Al snel werd de woensdagmorgen met Bakkie voor de Buurt een hit, gevolgd door de vrijdagavonden met koken voor de buurt, spelletjesavonden, bingo, karaoke en meer gezellige bijeenkomsten. Sinds eind vorig jaar is er ook de zondagmiddaginloop.

Het hele jaar door,ook tijdens de schoolvakanties. werken we samen met Buurtcentrum de Fluiter en Buurttuin Wiekslag aan activiteiten die worden georganiseerd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Dankzij de samenwerking met NL Training en tegenwoordig met Vluchtelingenwerk Maasdelta, kunnen we een sluitende exploitatie voeren. Bovendien ondersteunt het WOP Middelwatering activiteiten op het gebied van sociale cohesie. Daarnaast zorgen sponsoren en giften voor financiële ondersteuning van de activiteiten.

Wijkpunt Torenhof is niet alleen een plek voor de wijkbewoners om elkaar te ontmoeten, maar ook voor alle vragen op gebied van wonen, welzijn en zorg. Daarnaast wordt door de bewoners en vrijwilligers omgekeken naar de buitenruimte, zoals het onderhouden van adoptiegroen op de Torenhof, en doen van melding op het gebied van schoon, heel en veilig.

Kortom, Wijkpunt Torenhof voelt sinds 2011 voor veel bewoners en vrijwilligers als een veilige thuishaven en een warm bad, waar actieve bewoners en vrijwilligers samen activiteiten organiseren om elkaar beter te leren kennen en kennis uit te wisselen.

Viert u het 5 jarig bestaan mee? Kom dan vrijdag 26 augustus 2016 tussen 16.00 uur en 21.00 uur langs voor het bekende hapje en drankje. Meer informatie vindt u op www.WijkpuntTorenhof.nl

Wijkpunt Torenhof aftelkalender tot 5 Jarig bestaan
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu